HTML

MR Ibolya

Az életem és a Mária Rádió történései

Szerzők

Címkék

Utolsó kommentek

Károly Atya a Mária rádió műsorigazgatója és lelki vezetője

2007.08.30. 07:18 :: mribolya

A Mária Rádió igazgatója egyben a Budai Középső Espereskerület esperes plébánosa. Munkabírása iyen komoly feladatok mellett is bámulatra méltó. ezen is túltesz azonban kedves  megértő és mind a plébánia híveit, mind a rádióhallgatókat megértő és szerető figyelme, amely a rádió Stáb tagjaira és az önkéntesekre egyaránt kiterjed. Én öszinte tisztelettel és szeretettel nézek fel rá, mert a legnehezebb műsor problémákat is meg tudja oldani,amellett, hogy figyel is az emberre.Erre az egyik legszebb példa Zsuzsanna halálának évfordulója, amikor külön kérésnélkűl, is az általa mondott szentmise szándékába foglalta, és amikor megköszöntem azzal hárította el a köszönetemet, hogy Ibolya ez természetes, hiszen Ő is nemrég élte át édesanyja halálával ezt az érzést és tudja, hogy kimondatlan kérés nélkül is milyen jól esik a vigasz.Lenyügöző számomra a MI Rádiónk szeretete és éppen azért, hogy lehetőleg minden a legjobb legyen fáradhatatlanságában .nem sajnál sem időt, sem munkát, amikor a Mária Rádió védelmében, vagy a hallgatók legjobb tájékoztatása érdekében kell élőben szólnia. Külföldi utjain sem feledkezik meg szeretett Mária Rádiójáról és hallgatóiról. Minden időben érezhető és hallható, hogy a Szűzanyához imádkozik, a Mária Rádió fennmaradáséért.
Sok erőt és kegyelmet kívánok Károly atyának további sikeres munkájához.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mribolya.blog.hu/api/trackback/id/tr61152633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sólyom Katalin 2008.03.12. 20:26:54

Nem szeretem a karrierista papot. Károly atyából ez nagyon érződik véleményem szerint.

Fleischmann Gábor 2008.03.17. 17:08:18

Nagyon szerettük Károly atyát hallgatni, sokszor csak miatta kapcsoltuk be a Mária Rádiót. Tegnap váratlanul közölték a hírt, nem ő a rádió igazgatója (és akkor a lelki vezetője sem). Most hol hallgathatjuk őt a jővőben?
süti beállítások módosítása