HTML

MR Ibolya

Az életem és a Mária Rádió történései

Szerzők

Címkék

Utolsó kommentek

Mindenki Szentmiséje és Szentségimádás a Szent Jobb Kápolnában

2007.09.10. 21:09 :: mribolya

Szeptember első csütörtökjétől kezdődöen minden csütörtökön este 6 órától, a Szent István Bazilika, Szent Jobb Kápolnájában,  Nemzeti ereklyénk mellett Szentmisét mutatott be Károly atya, a Mária Rádióért, Hallgatóiért és Önkénteseinkért, mindenki szándékára, ezért nevezte, Mindenki Szentmiséjének. Beszédében, elmondta, hogy a jövőben minden csütörtökön hasonló Szentmisét mutatnak be, ha nem is mindig, Károly atya, de helyettesitésében Ipoly atya, Gábor atya és nem kizárt, hogy Szabó Géza atya is. A Mindenki Szentmiséje valóban mindenkihez szól, de elsősorban ima és felajánlás a Szüzanyához a Mi Rádiókért, annak fennmaradásáért, amikor a jelenlévők és a hallgatók is közösen fohászkodhatnak a számunkra legfontosabb szándékokért.

A Szentmisét a Zsolozsma esti dícsérete követte, amikor együtt imádkozhatta mindenki a nap utolsó előtti könyörgését.

Mindezek után leborulhattunk az Oltáriszentség előtt, és hallgathattuk Károly atya imáját,az önkénteseink szebbnél szebb elmélkedéseit elsősorban az Oltáriszentségről, Krisztus Szent Testéről és Véréről, együtt énekelhettünk a csoda szép gitár kisérettel és az Oltáriszentség litániájának elimádkozása és a szentségi áldás után tiszta szivvel éne-kelhettük,hogy " Áldásoddal megyünk, megyünk innen el," hogy következő alkalommal ugyan ilyen felemelt lélekkel jöhessünk újra.

  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mribolya.blog.hu/api/trackback/id/tr11162126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása